Projecten en Evenementen

Jaarlijks voeren wij verschillende grote en kleine projecten uit. Daarnaast zijn wij betrokken bij verschillende evenementen. Een impressie van onze projecten en evenementen volgt hieronder:

Mechanisatie Tentoonstelling te Vijfhuizen

Ook dit jaar zijn wij er weer bij. Op 9, 10 en 11 januari staan wij op de Mechanisatie Tentoonstelling in Vijfhuizen. In de Expo Haarlemmermeer brengen standhouders hun producten en diensten aan het licht. Deze zijn zeer uiteenlopend, maar allen speciaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste planten sector. 

Dit jaar zijn wij te vinden in stand 1C18, alle dagen van 13.00uur tot 21.30uur. Heeft u nog geen kaarten voor deze beurs maar wilt u wel graag een kijkje komen nemen? Laat het ons dan weten, zorgen wij dat de kaarten klaar liggen.  

 

 Nieuwe meststrooier

Al enige tijd zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuwe meststrooier. In onderstaande afbeelding is een beginfase van onze nieuwe strooier te zien. Voor meer informatie en het eindresultaat verwijzen wij u graag door naar deze pagina

 

Villapark Cupido te Voorhout

In Voorhout is een oude boerderij gesloopt, op deze locatie worden nu verschillende villa's gebouwd. Wij zijn betrokken geweest bij de sloop van de boerderij. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij de realisatie van het Villapark. Wij verrichten een groot aantal grondwerkzaamheden op deze locatie.

Thialf

In 2015 hebben wij meegewerkt aan de realisatie van het nieuwe Thialf Stadion te Heerenveen. Onderstaande foto is een link naar de video van deze werkzaamheden.

 

De Vlashoven 14 | 2211 WN Noordwijkerhout | 0252 - 376447 | 0252 - 346707 | 06 - 22974357 | info@ageerlings.nl

Copyright © 2016-2018. VDLB All Rights Reserved.